Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorМазуренко-Симоненко, Д.-
dc.date.accessioned2024-08-23T07:30:47Z-
dc.date.available2024-08-23T07:30:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМазуренко-Симоненко Д. Технологія виробництва глазурованих сирків в умовах ПрАт «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18614-
dc.description.abstractДипломна робота містить 70 сторінок, включає 15 таблиць, 4 рисунки, а також використано 30 джерел літератури. В роботі представлені фотокартки та ілюстрації, що наочно демонструють етапи виробництва та результати досліджень. Тема роботи: Технологія виробництва глазурованих сирків в умовах ПрАт «Лакталіс-Миколаїв» В процесі дослідження було проведено аналіз ринку та споживчих вподобань, який показав зростання попиту на функціональні молочні продукти з підвищеною поживною цінністю та натуральними інгредієнтами. Це підтвердило перспективність впровадження глазурованих сирків з додаванням шпинату. Було визначено оптимальні рецептури та технологічні схеми виробництва глазурованих сирків зі шпинатом. Використання сучасного обладнання та автоматизація процесів дозволили підвищити ефективність виробництва та знизити витрати. Для забезпечення високої якості та безпечності продукції впроваджено систему HACCP, яка контролює небезпечні фактори на всіх етапах виробництва. Розроблено блок-схеми виробництва та карти аналізу небезпечних факторів, що дозволяє систематизувати процеси контролю якості та безпечності. Проведені економічні розрахунки показали, що нові технологічні рішення сприяють зниженню виробничих витрат та підвищенню конкурентоспроможності продукції. Розширення асортименту дозволяє задовольнити попит на продукти та покращити показники підприємства. Також було визначено необхідні площі та будівельні вимоги для розміщення виробничих зон, що забезпечує ефективну організацію виробничого процесу та дотримання санітарних норм. Впровадження нових технологічних рішень і рецептур дозволяє значно підвищити економічну ефективність проєкту та забезпечує можливість його успішного впровадження у виробництво. На основі проведеного дослідження зроблено висновок, що впровадження нової технології виробництва глазурованих сирків зі шпинатом сприятиме задоволенню споживчого попиту на корисні та смачні молочні продукти, розширенню асортименту продукції підприємства та підвищенню його конкурентоспроможності на ринкуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва глазурованих сирків в умовах ПрАт «Лакталіс-Миколаїв»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Мазуренко.pdf715,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.