Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18617
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorМолчанова, О.-
dc.date.accessioned2024-08-23T07:49:59Z-
dc.date.available2024-08-23T07:49:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМолчанова О. Технологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18617-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, списку використаних джерел. Робота викладена на 64 сторінках та містить 11 таблиць і 5 рисунків. Список використаної літератури складає 39 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінка технології виробництва вершкового масла з подовженим терміном зберігання. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент вершкового масла; проаналізувати технологічні схеми виробництва вершкового масла; розрахувати маси сировини і готової продукції; розрахувати кількість технологічного обладнання, виробничі площі; розробити рецептуру і вдосконалити технологію виробництва вершкового масла із застосуванням натуральних антиоксидантів для подовження терміну його зберігання; провести оцінку показників якості вдосконаленого продукту, дослідити терміни зберігання; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічні схеми виробництва вершкового масла; проведено розрахунки маси сировини та готової продукції, технологічного обладнання і виробничих площ; розроблено рецептуру і вдосконалено технологію виробництва вершкового масла з подовженим терміном зберігання; проведено оцінку показників якості вдосконаленого продукту, досліджено терміни зберігання; проведено розрахунки чисельності працівників виробництва та витрат ресурсів на виробництво продукції. Висновки зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Молчанова.pdf580,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.