Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18617
Назва: | Технологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв» |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Молчанова, О. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Молчанова О. Технологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, списку використаних джерел. Робота викладена на 64 сторінках та містить 11 таблиць і 5 рисунків. Список використаної літератури складає 39 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва масла в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінка технології виробництва вершкового масла з подовженим терміном зберігання. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент вершкового масла; проаналізувати технологічні схеми виробництва вершкового масла; розрахувати маси сировини і готової продукції; розрахувати кількість технологічного обладнання, виробничі площі; розробити рецептуру і вдосконалити технологію виробництва вершкового масла із застосуванням натуральних антиоксидантів для подовження терміну його зберігання; провести оцінку показників якості вдосконаленого продукту, дослідити терміни зберігання; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічні схеми виробництва вершкового масла; проведено розрахунки маси сировини та готової продукції, технологічного обладнання і виробничих площ; розроблено рецептуру і вдосконалено технологію виробництва вершкового масла з подовженим терміном зберігання; проведено оцінку показників якості вдосконаленого продукту, досліджено терміни зберігання; проведено розрахунки чисельності працівників виробництва та витрат ресурсів на виробництво продукції. Висновки зроблено на підставі одержаних результатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18617 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Молчанова.pdf | 580,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.