Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18618
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Погребняк, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T07:54:01Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T07:54:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Погребняк Д. Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18618 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота викладена на 51 сторінці та складається із 4 розділів, містить 7 таблиць і 4 рисунки. Список використаних джерел складає 36 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса». Метою роботи є оцінити технологію виробництва рибних паштетів з додаванням квасолі, авокадо і лляної олії. Завдання досліджень: оцінити асортимент рибних паштетів; проаналізувати технологічну схему виробництва рибних паштетів, розрахувати основну сировину для виготовлення рибних паштетів; розрахувати кількість технологічного обладнання; обчислити площу рибного підприємства; описати технологію виробництва рибних паштетів; оцінити якість готового продукту; розрахувати кількість працівників виробництва; провести розрахунок витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва рибних паштетів, визначено основну сировину для виготовлення рибних паштетів, проведено розрахунок технологічного обладнання, виробничих площ, обчислено кількість працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі результатів роботи | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Погребняк.pdf | 524,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.