Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18618
Title: Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Погребняк, Д.
Issue Date: 2024
Citation: Погребняк Д. Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 50 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота викладена на 51 сторінці та складається із 4 розділів, містить 7 таблиць і 4 рисунки. Список використаних джерел складає 36 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва рибних паштетів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса». Метою роботи є оцінити технологію виробництва рибних паштетів з додаванням квасолі, авокадо і лляної олії. Завдання досліджень: оцінити асортимент рибних паштетів; проаналізувати технологічну схему виробництва рибних паштетів, розрахувати основну сировину для виготовлення рибних паштетів; розрахувати кількість технологічного обладнання; обчислити площу рибного підприємства; описати технологію виробництва рибних паштетів; оцінити якість готового продукту; розрахувати кількість працівників виробництва; провести розрахунок витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва рибних паштетів, визначено основну сировину для виготовлення рибних паштетів, проведено розрахунок технологічного обладнання, виробничих площ, обчислено кількість працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі результатів роботи
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18618
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Погребняк.pdf524,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.