Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Сафронова, А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T07:59:12Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T07:59:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сафронова А. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 51 сторінці та містить 10 таблиць та 2 рисунки. Список використаної літератури складає 34 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» М. Миколаїв». Метою роботи є оцінити рецептуру та технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент напівфабрикатів із тіста; проаналізувати технологічну схему виробництва вареників з картоплею та з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами, розрахувати кількість сировини для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; підібрати технологічне обладнання для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; розрахувати площу приміщення для виробництва вареників; оцінити технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; оцінити вимоги до якості сировини та готової продукції; проаналізувати управління якістю та безпечністю на виробництві; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; проаналізувати умови праці на виробництві. У результаті досліджень вареники з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами відповідають високим стандартам якості, забезпечуючи чудовий смак та текстуру, що робить їх відмінним вибором для споживачів. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Сафронова .pdf | 630,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.