Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorСафронова, А.-
dc.date.accessioned2024-08-23T07:59:12Z-
dc.date.available2024-08-23T07:59:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСафронова А. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 51 сторінці та містить 10 таблиць та 2 рисунки. Список використаної літератури складає 34 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» М. Миколаїв». Метою роботи є оцінити рецептуру та технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент напівфабрикатів із тіста; проаналізувати технологічну схему виробництва вареників з картоплею та з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами, розрахувати кількість сировини для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; підібрати технологічне обладнання для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; розрахувати площу приміщення для виробництва вареників; оцінити технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; оцінити вимоги до якості сировини та готової продукції; проаналізувати управління якістю та безпечністю на виробництві; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; проаналізувати умови праці на виробництві. У результаті досліджень вареники з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами відповідають високим стандартам якості, забезпечуючи чудовий смак та текстуру, що робить їх відмінним вибором для споживачів. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Сафронова .pdf630,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.