Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619
Title: | Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Сафронова, А. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Сафронова А. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 51 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 51 сторінці та містить 10 таблиць та 2 рисунки. Список використаної літератури складає 34 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» М. Миколаїв». Метою роботи є оцінити рецептуру та технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент напівфабрикатів із тіста; проаналізувати технологічну схему виробництва вареників з картоплею та з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами, розрахувати кількість сировини для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; підібрати технологічне обладнання для виготовлення вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; розрахувати площу приміщення для виробництва вареників; оцінити технологію виробництва вареників з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами; оцінити вимоги до якості сировини та готової продукції; проаналізувати управління якістю та безпечністю на виробництві; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; проаналізувати умови праці на виробництві. У результаті досліджень вареники з картоплею, сиром сулугуні та в’яленими томатами відповідають високим стандартам якості, забезпечуючи чудовий смак та текстуру, що робить їх відмінним вибором для споживачів. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18619 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Сафронова .pdf | 630,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.