Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18624
Назва: | Технологія виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» |
Автори: | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник Ziuzko, Alla, scientific director Ферцович, М. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Ферцович М. Технологія виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота складається з семи основних розділів – вступу, огляду літератури, методики виконання роботи, результатів досліджень, розділу охорони праці, висновків та пропозицій а також списку використаних джерел. Робота виконана на 64 аркушах, містить 17 таблиць, 3 рисунки, 2 додатки. Список використаної літератури містить 28 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Метою роботи є удосконалення технології виробництва сметани збагаченої пробіотиками. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент сметани; проаналізувати технологічну схему виробництва сметани, збагаченої пробіотиками, визначити основну сировину для виготовлення збагаченої пробіотиками сметани; розрахувати кількість технологічного обладнання для виробництва пробіотичної сметани; розрахувати площу виробничих приміщень для виробництва досліджуваного продукту; описати технологію виробництва збагаченої пробіотиками сметани; оцінити якість сметани збагаченої пробіотиками; розрахувати чисельність працівників виробництва пробіотичної сметани; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції; спроєктувати цех по виробництву пробіотичної сметани. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва збагаченої пробіотиками сметани; визначено основну сировину для її виготовлення, проведено розрахунки сировини та готової продукції, технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Встановлено, що сметана з пробіотиками має кращий зовнішній вигляд, консистенція більш густа, за рахунок внесення пробіотиків, в порівнянні з сметаною, яка виготовлена за традиційною технологією. Висновки та пропозиції сформульовані на основі отриманих даних |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18624 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Ферцович.pdf | 750,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.