Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛуговий, Сергій Іванович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLugovoy, Sergey, scientific director-
dc.contributor.authorАлєйнік, К.-
dc.date.accessioned2024-09-07T06:42:04Z-
dc.date.available2024-09-07T06:42:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАлєйнік К. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФОП “Сагун В.В.” Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. С. І. Луговий. Миколаїв : МНАУ, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18637-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана розміром в 54 сторінок комп’ютерного тексту та з 1,5 інтервалом між рядками. Має в складі 11 таблиць, 16 рисунків. При написанні кваліфікаційної роботи використано 25 інформаційних літературних джерел, названа довідкова література та періодичні видання. Тема кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФОП “Сагун В.В.” Миколаївського району”. Об‘єктом наших досліджень був вплив різних способів годівлі молодняку на ріст, розвиток та відгодівельні якості свиней. Метою досліджень було вивчення впливу способу годівлі молодняку на ріст та розвиток в умовах ФОП "Сагун В.В." Миколаївської області. Задачею досліджень було визначити розвиток та ріст свиней за різними способами годівлі у період дорощування, та подальший вплив на відтворювальні якості свиноматок породи ландрас; визначити певні відхилення та надати пропозиції щодо підвищення ефективності ведення галузі свинарства ветеринарними та зооспеціалістами господарства; визначити ефективність репродуктивності свиноматок. Випробування показали, що для отримання покращених показників стада потрібно використовувати у період дорощування рідку підгодівлю, які надають можливість мати кращі показники продуктивності свиней, в порівнянні з годівлею з використанням сухого типу годівлі. Наведені висновки по матеріалам роботи та надані пропозиції для введення в технологічний процес в галузі свинарстваuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФОП “Сагун В.В.” Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Алєйнік.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.