Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorАртемова, К.-
dc.date.accessioned2024-09-07T06:48:53Z-
dc.date.available2024-09-07T06:48:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАртемова К. Технологія виробництва свинини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18638-
dc.description.abstractОбсяг виконаної кваліфікаційної роботи складає 54 сторінки комп’ютерного тексту. До структури роботи включено 12 таблиць, 2 рисунки та 1 додаток. Для виконання роботи використано 36 найменувань літературних джерел. Для виконання теми кваліфікаційної роботи «Технологія виробництва свинини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району» об’єктом дослідження були чистопородні свині великої білої породи, а також поєднання великої білої породи з породою ландрас та великої білої породи у поєднанні зі свинями порід ландрас та п’єтрен. Метою досліджень стало проведення аналізу та виявлення окремих недоліків в технологічних процесах технології виробництва свинини і впровадження певних заходів щодо їх покращення. Для виконання роботи використано наступні методи досліджень: метод спостереження (виробничий моніторинг); аналіз матеріалів виробничого та зоотехнічного обліку на фермі; статистичний та аналітичний методи; метод пар-аналогів. В задачі входило проведення аналізу організації відтворення стада свиней, годівлі та утримання свиней, вивчення впливу гібридизації на репродуктивну здатність свиноматок різних генотипів, динаміки живої маси чистопородних та гібридних свинок, відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней за різних поєднань. В результаті проведених досліджень при виробництві свинини найкращими виявилися свині великої білої породи у поєднанні зі свинями порід ландрас та п’єтрен. Пропозиції щодо певних заходів при виробництві свинини фахівцями господарства визнані слушними для впровадження у виробництво.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Артемова.pdf447,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.