Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шалімов, Микола Олексійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Долина, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-07T08:05:31Z | - |
dc.date.available | 2024-09-07T08:05:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Долина Д. Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. М. Шалімов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу виконано на 53 сторінці друкованого тексту, з використанням 35 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 8 таблиць та 6 рисунків. Тема кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: • провести аналіз елементів технологічного процесу; • вивчити відтворювальні якості свиноматок при чистопородному розведенні; • вивчити динаміку росту піддослідного молодняку; • проаналізувати показники результатів вирощування молодняку. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ТОВ «Білоусовка» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Долина.pdf | 914 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.