Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649
Title: | Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району |
Authors: | Шалімов, Микола Олексійович, науковий керівник Долина, Д. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Долина Д. Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. М. Шалімов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 53 с. |
Abstract: | Кваліфікаційну роботу виконано на 53 сторінці друкованого тексту, з використанням 35 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 8 таблиць та 6 рисунків. Тема кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ТОВ “Білоусовка” Вознесенського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: • провести аналіз елементів технологічного процесу; • вивчити відтворювальні якості свиноматок при чистопородному розведенні; • вивчити динаміку росту піддослідного молодняку; • проаналізувати показники результатів вирощування молодняку. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ТОВ «Білоусовка» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18649 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Долина.pdf | 914 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.