Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18656
Назва: Оптимізація технології відгодівлі свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району
Автори: Шалімов, Микола Олексійович, науковий керівник
Кривокульська, А.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кривокульська А. Оптимізація технології відгодівлі свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. М. Шалімов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота містить такі розділи: вступ, огляд літератури, матеріали та методики досліджень, результати власних досліджень, висновки та пропозиції, список використаної літератури. Робота викладена на 54 сторінках друкованого тексту, містить 8 таблиць, 1 рисунок, 1 формулу. Список літератури складає 49 літературних джерел та періодичних видань. Темою роботи є оптимізація технології відгодівлі свиней в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Об’єктом досліджень були свині великої білої породи ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Метою даної роботи була оптимізація технології відгодівлі свиней за рахунок додавання до їх раціону пророщеного зерна ячменю, екстудованої сої, ароматизаторів та стимуляторів росту в умовах ТОВ «Білоусовка» Вознесенського району. Для реалізації встановленої мети було сформовано перелік питань, які підлягали дослідженню: 1. визначити вплив використання пророщеного зерна ячменю в раціонах свиней на ефективність їх відгодівлі; 2. проаналізувати ефективність відгодівлі молодняку свиней з використанням екстудованої сої; 3. дослідити вплив ароматизаторів та їх доз на споживання корму свинями на відгодівлі; 4. оцінити вплив стимуляторів росту на ефективність відгодівлі свиней. Під час проведення досліджень було вивчено вплив пророщеного зерна ячменю, екстудованої сої, ароматизаторів та стимуляторів росту на ефективність росту та розвитку свиней на відгодівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18656
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кривокульська.pdf415,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.