Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКалиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKalinichenko, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorКузвєсова, Н.-
dc.date.accessioned2024-09-07T11:07:14Z-
dc.date.available2024-09-07T11:07:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКузвєсова Н. Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано на 55 сторінках комп’ютерного тексту з використанням 39 літературних джерел. До роботи внесено 13 таблиць, 2 рисунки і 4 додатків. При виконанні кваліфікаційної роботи на тему: «Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району» об’єктом досліджень були чистопородні корови української червоної молочної порода породи. Метою даної роботи стало проведення аналізу технології виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району та розробка заходів щодо її удосконалення. Для реалізації зазначеної мети було поставлено наступні завдання:  проаналізувати молочну продуктивність корів різного віку;  надати аналіз відтворної здатності корів молочного стада;  проаналізувати рівень годівлі лактуючих корів у зимовий та літній періоди;  проаналізувати умови утримання корів стада;  вивчити вплив різних генотипів на молочну продуктивність корів. Обробка результатів досліджень здійснювалася методами варіаційної статистики. Впровадження нової технології завдяки використанню збалансованих та оптимізованих раціонів годівлі корів у літній та зимовий періоди, правильної організації відтворення стада та використанню більш продуктивних тварин української червоної молочної породи сприятиме підвищенню середніх надоїв на 1 голову і зменшенню собівартості виробництва 1 ц молока. Це у свою чергу сприятиме збільшенню рентабельності виробництва продукції скотарства. Пропозиції щодо удосконалення технології виробництва молока були розглянуті в господарстві фахівцями з тваринництва і визнані слушними для впровадження у виробництво.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кузвєсова.pdf491,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.