Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657
Назва: Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник
Kalinichenko, Galina, scientific director
Кузвєсова, Н.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кузвєсова Н. Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу виконано на 55 сторінках комп’ютерного тексту з використанням 39 літературних джерел. До роботи внесено 13 таблиць, 2 рисунки і 4 додатків. При виконанні кваліфікаційної роботи на тему: «Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району» об’єктом досліджень були чистопородні корови української червоної молочної порода породи. Метою даної роботи стало проведення аналізу технології виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району та розробка заходів щодо її удосконалення. Для реалізації зазначеної мети було поставлено наступні завдання:  проаналізувати молочну продуктивність корів різного віку;  надати аналіз відтворної здатності корів молочного стада;  проаналізувати рівень годівлі лактуючих корів у зимовий та літній періоди;  проаналізувати умови утримання корів стада;  вивчити вплив різних генотипів на молочну продуктивність корів. Обробка результатів досліджень здійснювалася методами варіаційної статистики. Впровадження нової технології завдяки використанню збалансованих та оптимізованих раціонів годівлі корів у літній та зимовий періоди, правильної організації відтворення стада та використанню більш продуктивних тварин української червоної молочної породи сприятиме підвищенню середніх надоїв на 1 голову і зменшенню собівартості виробництва 1 ц молока. Це у свою чергу сприятиме збільшенню рентабельності виробництва продукції скотарства. Пропозиції щодо удосконалення технології виробництва молока були розглянуті в господарстві фахівцями з тваринництва і визнані слушними для впровадження у виробництво.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кузвєсова.pdf491,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.