Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorКарбовничий, Іван Русланович-
dc.contributor.authorKarbovnychy, Ivan-
dc.date.accessioned2024-11-11T11:46:32Z-
dc.date.available2024-11-11T11:46:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКарбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 376-379.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18935-
dc.description.abstractУ сучасних умовах ринкових відносин та конкуренції підприємства ресторанного бізнесу все більше залежать від автоматизація виробництва. Управління підприємством та і процес організації виробництва при використанні інформаційних технологій стає більш ефективнішим та легшим.uk_UA
dc.description.abstractIn modern conditions of market relations and competition, restaurant business enterprises are increasingly dependent on production automation. Enterprise management and the process of production organization when using information technologies becomes more efficient and easier-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectринкові відносиниuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectрентабельне використанняuk_UA
dc.subjectякість сервісуuk_UA
dc.subjectmarket relationsuk_UA
dc.subjectorganization of productionuk_UA
dc.subjectinformation technologiesuk_UA
dc.subjectcost-effective useuk_UA
dc.subjectquality of serviceuk_UA
dc.titleВикористання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесомuk_UA
dc.title.alternativeUse of information technologies in restaurant business managementuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-377-379.pdf477,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.