Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18978
Title: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Issue Date: 2024
Citation: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 104 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18978
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tpkh-181-mag-lekcz-2024.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.