Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19035
Назва: Інноваційні технології та ідеї: вплив на підприємства індустрії готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Innovative technologies and ideas: impact on enterprises in the hotel and restaurant industry
Автори: Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Михалко, Дмитро Сергійович
Mykhalko, Dmytro
Ключові слова: цифрові технології
бізнес гостинності
користувачі
збільшення прибутку
digital technologies
hospitality business
users
profit increase
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Михалко Д. С. Інноваційні технології та ідеї: вплив на підприємства індустрії готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 72-74.
Короткий огляд (реферат): Жити в епоху стрімкого розвитку цифрових технологій, це бачити та використовувати нові винаходи, зокрема digital-технологій. Тільки звик до нового, а вже розробляється щось нове. Стрімкий розвиток цифрових технологій охопив майже всі сфери діяльності людини. Сьогодні бізнес гостинності та інші підприємства сфери обслуговування неможливо уявити без цифрових технологій.
Living in an era of rapid development of digital technologies means seeing and using new inventions, in particular digital technologies. Just getting used to something new, and something new is already being developed. The rapid development of digital technologies has covered almost all spheres of human activity. Today, the hospitality business and other service enterprises cannot be imagined without digital technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19035
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-05-11-24-tezy-72-73.pdf112,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.