Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19039
Назва: Evaluation im hochschulbereich
Автори: Пономаренко, Наталя Григорівна
Ponomarenko, Natalia
Ключові слова: оцінювання
якість вищої освіти
експертиза
акредитація
evaluation
quality of higher education
examination
accreditation
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Пономаренко Н. Г. Evaluation im hochschulbereich. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практичної конференції (м. Миколаїв, 22 квітня 2022 р.). Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 64-67.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються процесс оцінювання якості вищої освіти та її специфіка у Німеччині, розкриваються основні механізми її реалізації. Процедури експертизи та акредитації проводяться на основі тісного співробітництва з відповідними наднаціональними організаціями, з залученням міжнародних експертів та представників студентських організацій, із використанням стандартів та критеріїв, розроблених в форматі Болонського процессу.
The article considers the process of assessing the quality of higher education and its specifics in Germany, reveals the main mechanisms of its implementation. Examination and accreditation procedures are carried out on the basis of close cooperation with relevant supranational organizations, with the involvement of international experts and representatives of student organizations, using standards and criteria developed in the format of the Bologna Process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19039
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
міжнародна_2022-64-67.pdf201,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.