Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19084
Назва: Франчайзинг у ресторанному бізнесі України
Автори: Поточилова, Ірина Сергіївна
Potochylova, Irina
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Поточилова І. С. Франчайзинг у ресторанному бізнесі України. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 395-397.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19084
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-395-397.pdf477,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.