Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095
Назва: | Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану |
Автори: | Ткачук Анастасія Василівна Tkachuk Anastasiia Табацкова Ганна Вячеславівна, науковий керівник Tabatskova Hanna, scientific director Ткачук, А. В., Табацкова, Г. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ткачук А. В., Табацкова Г. В. Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 164-166. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095 |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка-164-166.pdf | 679,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.