Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095
Назва: Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану
Автори: Ткачук Анастасія Василівна
Tkachuk Anastasiia
Табацкова Ганна Вячеславівна, науковий керівник
Tabatskova Hanna, scientific director
Ткачук, А. В.,
Табацкова, Г. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ткачук А. В., Табацкова Г. В. Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 164-166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-164-166.pdf679,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.