Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095| Title: | Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану | 
| Authors: | Ткачук Анастасія Василівна Tkachuk Anastasiia Табацкова Ганна Вячеславівна, науковий керівник Tabatskova Hanna, scientific director Ткачук, А. В., Табацкова, Г. В.  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Citation: | Ткачук А. В., Табацкова Г. В. Продуктивність виробництва продуктів харчування в Україні в умовах військового стану. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 164-166. | 
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19095 | 
| Appears in Collections: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірка-164-166.pdf | 679,2 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.