Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крайній, Володимир Олексійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Krainii, Volodymyr, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вершинін М. П., М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T13:07:52Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T13:07:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вершинін М. П. Управління змінами в сфері ресторанної справи. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 364-366 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Управління змінами в сфері ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка-364-366.pdf | 602,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.