Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКрайній, Володимир Олексійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKrainii, Volodymyr, scientific director-
dc.contributor.authorВершинін М. П., М. П.-
dc.date.accessioned2024-12-02T13:07:52Z-
dc.date.available2024-12-02T13:07:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВершинін М. П. Управління змінами в сфері ресторанної справи. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 364-366uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління змінами в сфері ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-364-366.pdf602,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.