Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103
Назва: Управління змінами в сфері ресторанної справи
Автори: Крайній, Володимир Олексійович, науковий керівник
Krainii, Volodymyr, scientific director
Вершинін М. П., М. П.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Вершинін М. П. Управління змінами в сфері ресторанної справи. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 364-366
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка-364-366.pdf602,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.