Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1912
Title: | Методика оцінки конкурентоспроможності продукції сільського господарства Методика оценки конкурентоспособности продукции сельского хозяйства Method of assessment of competitiveness of agriculture products |
Authors: | Домаскіна, Марина Анатоліївна Протасевич, Ірина Сергіївна Домаскина, Марина Анатольевна Протасевич, Ирина Сергеевна Domaskina, Marynа Protasevich, Iryna |
Keywords: | конкурентоспроможність сільськогосподарські підприємства оцінка конкурентоспроможності аграрної продукції конкурентоспроможність зерна конкурентоспособность сельскохозяй-ственные предприятия оценка конкурентоспособности аграрной продукции конкурентоспособность зерна competitiveness agricultural enterprises assess-ment of competitiveness of agricultural products competitiveness of the grain |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Домаскіна М. А. Методика оцінки конкурентоспроможності продукції сільського господарства / М. А. Домаскіна, І. С. Протасевич // Глобальні та національні проблеми економіки – 2016. - № 12. - С. 235-239. |
Abstract: | Розглянуто різні методичні підходи до оцінки конкуренто-спроможності продукції сільського господарства, узагальнено критерії такої оцінки, побудовано ланцюг цінностей у зерново-му виробництві, узагальнено систему показників оцінки конкурентоспроможності зерна. Рассмотрены различные методические подходы к оценке конкурентоспособности продукции сельского хозяйства, обоб-щены критерии такой оценки, построена цепь ценностей в зер-новом производстве, обобщена система показателей оценки конкурентоспособности зерна. Various methodological approaches to assessing the compet-itiveness of agricultural production, a generalized criteria for such assessment, built a chain of values in grain production, general-ized system of indicators to measure competitiveness grain. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1912 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.