Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorХрамов, Микита Сергійович-
dc.contributor.authorKhramov, Mykyta-
dc.date.accessioned2024-12-05T16:33:56Z-
dc.date.available2024-12-05T16:33:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПроцеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого «Бакалаврського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2014. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
procesi-aparati-harchovih-virobnictv-015-prakt.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.