Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Title: Процеси і апарати харчових виробництв
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Issue Date: 2024
Citation: Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого «Бакалаврського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2014. 107 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19193
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
procesi-aparati-harchovih-virobnictv-015-prakt.pdf2,84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.