Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19284
Назва: Monitoring of food security at regional level
Автори: Котикова, Олена Іванівна
Kotykova, Olena
Babych, Mykola
Semenchuk, Iryna
Ключові слова: consumption
food security
index
indicator
production
rating
regional level
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Kotykova, O., Babych, M., & Semenchuk, I. (2019). Monitoring of food security at regional level. Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development, 41(4), 463–473. https://doi.org/10.15544/mts.2019.37
Короткий огляд (реферат): Ukraine does not have a methodological approach to the food security monitoring, including the regional level, which should meet the criteria and dimensions of the GSDs-2030. The purpose of the article: to identify problems in the field of food security in each particular region based on to carry out an integral assessment of the of food security in accordance with the criteria and measurements of the GSDs -2030. The authors developed a methodological approach to the food security monitoring and evaluation at the regional level, which includes a rating assessment of the food supply of the regions by the 9 indicators over the last five years (on the average and in the dynamics). Appropriate calculations and proposals for solving the identified problems in the field of food security in each particular region were made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19284
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Web of Science
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
399-Article Text-3480-1-10-20200105.pdf320,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.