Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1931
Назва: Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва продукції рослинництва
Себестоимость в системе факторов конкурентоспособного производства продукции растениеводства
Cost competitive factors in the system of crop production
Автори: Котикова, Олена Іванівна
Ярошенко, Р. І.
Зеленько, А. В.
Котикова, Елена Ивановна
Ярошенко, Р. И.
Зеленько, А. В.
Kotykova, Olena
Yaroshenko, R. I.
Zelenko, A. V.
Ключові слова: собівартість
конкурентоспроможність
продукція рослинництва
виручка
валова продукція
прибуток
рентабельність
ціна
себестоимость
конкурентоспособность
продукция растениеводства
выручка
валовая продукция
прибыль
рентабельность
цена
cost competitiveness
crop production
revenue
gross output
revenue
profitability
price
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Котикова О. І. Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва продукції рослинництва / О. І. Котикова, Р. І. Ярошенко, А. В. Зеленько // Інноваційна економіка. - 2016. - № 5-6 (63). - С. 134-141.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сучасний рівень витрат на виробництво продукції рослинництва та собівартості основних видів сільськогосподарських культур в сільськогосподарських підприємствах регіону. Розглянуто витрати, які формують виробничу собівартість продукції рослинництва в сільськогосподарських підприємствах регіону, проаналізовано їх структуру за елементами. Запропоновано підхід до визначення інтегрального рівня конкурентоспроможності продукції галузі рослинництва та окремих її видів з урахуванням повної собівартості продукції на регіональному рівні
В статье проанализирован современный уровень затрат на производство продукции растениеводства и себестоимости основных видов сельскохозяйственных культур в сельскохозяйственных предприятиях региона. Рассмотрены расходы, которые формируют производственную себестоимость продукции растениеводства в сельскохозяйственных предприятиях региона, проанализирована их структура по элементам. Предложен подход к определению интегрального уровня конкурентоспособности продукции отрасли растениеводства и отдельных ее видов с учетом полной себестоимости продукции на региональном уровне
The article analyzes the level of costs for crop production and the cost of the main types of crops in the agricultural enterprises of the region. Consider the costs that form the production cost of crop production in the agricultural enterprises of the region are analyzed for their structure elements. An integrated approach to determining the competitiveness of production crop and its individual species, taking into account the full cost of production at regional level
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1931
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Котикова_Ярошенко_Зеленько.pdf267,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.