Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Потриваєва, Наталя Володимирівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Potryvaieva, Natalia, scientific director | - |
dc.contributor.author | Зізда, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T09:00:15Z | - |
dc.date.available | 2024-12-19T09:00:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Зізда Н. Вплив штучного інтелекту на бізнес середовище. Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукраїнської студ. інтернет-конф., (м. Миколаїв, 02-03 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С 182-184. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432 | - |
dc.description.abstract | Визначено, що штучний інтелект активно використовується в програмному забезпеченні та бізнес-процесах для підвищення ефективності, конкурентоспроможності та персоналізації послуг. Зауважено на викликах, пов'язаних з адаптацією робочої сили та етичним використанням технології. /It was determined that artificial intelligence is actively used in software and business processes to increase efficiency, competitiveness and personalization of services. Challenges related to workforce adaptation and ethical use of technology are noted. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | оптимізація процесів | uk_UA |
dc.subject | діджиталізація | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | optimization of processes | uk_UA |
dc.subject | digitalization | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | technologies | uk_UA |
dc.title | Вплив штучного інтелекту на бізнес середовище | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Молодь, наука, бізнес - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
молодь, наука, бізнес_2024-182-184.pdf | 690,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.