Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19466
Назва: Біологічно активні речовини в харчових технологіях
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Біологічно активні речовини в харчових технологіях : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19466
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
barht-181-prakt-mag-2024.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.