Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолгая, М. М.-
dc.contributor.authorБогороденко, С. В.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, Ю. О.-
dc.contributor.authorПолєва, І. О.-
dc.contributor.authorЯременко, Ю. А-
dc.contributor.authorПолевая, И. А.-
dc.contributor.authorDolgaya, M.-
dc.contributor.authorBohorodenko, S.-
dc.contributor.authorYaromenko, Y.-
dc.contributor.authorPolеvaya, I.-
dc.date.accessioned2017-02-06T12:24:20Z-
dc.date.available2017-02-06T12:24:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЯкість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е / М. М. Долгая, С. В. Богороденко, Ю. О. Ярьоменко, І. О. Полєва // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (89), Ч.1. - С. 93-101.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1947-
dc.description.abstractУ статі наведено дані щодо впливу хелатів Cu, Zn, Mn та їх сірчанокислих солей на показники якості і безпечності молока корів. Показано, що компенсація нестачі цих мікроелементів у раціоні на 50% та додаткове використання вітаміну Е у кількості 400 мг/гол/добу, сприяло підвищенню вмісту жиру на 7,0%, білка на 2,12, і зменшенню рівня соматичних клітин на 22,86% у молоці корів.ru
dc.description.abstractВ статье приведены данные влияния хелатов Cu, Zn, Mn, и ихсернокислых солей на показатели качества и безопасности молока коров. Показано, что компенсация недостатка этих микроэлементов в рационе на 50%, и дополнительное использование витамина Е в количестве 400 мг/гол/сутки способствовало повышению содержания жира на 7,0, белка на 2,12, и снижению уровня соматических клеток в 22,86% в молоке коров.-
dc.description.abstractThe article presents data on the effect of chelates Cu, Zn, Mn, and sulfates on the quality and safety performance of cows milk. It is shown that the compensation of the lack of trace elements in the diet by 50%, and the additional use of vitamin E in an amount of 400 mg/head/day, increasing the fat content contributed 7,0% protein and 2,12 to decrease the level of somatic cells at 22,86% of cows milk. Feeding cows research groups chelates trace elements Сopper, Zinc, Mangane and vitamin E has contributed to the overall average daily milk yield on 3-month lactation cows in the experimental group at 6,43%, in contrast to the control group. Analysis of the data shows that the natural fat content milk yield for the entire period of the experiment was higher at 6,65% in the experimental group of animals compared with control. The additional introduction to experimental diet deficient cows the mixed trace elements Copper, Zinc and Mangane in the form of sulphate salts and their compounds in the form chelate complex with Vitamin E content of these elements in milk cows all groups had no significant difference and ranged maximum permissible concentration.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвітамін Еru
dc.subjectмолоко корівru
dc.subjectмікроелементиru
dc.subjectпродуктивністьru
dc.subjectсоматичні клітиниru
dc.subjectхелатиru
dc.subjectвитамин Еru
dc.subjectмолоко коровru
dc.subjectvitamin Eru
dc.subjectcow milkru
dc.subjectchelatesru
dc.subjectperformanceru
dc.subjecttraceelementsru
dc.subjectsomaticcellsru
dc.titleЯкість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Еru
dc.titleКачество и безопасность молока коров при использовании микроэлементови витамина Е.-
dc.titleQuality and safety of cow milk for the use of trace elementsand vitamins E.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (89). - Ч. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n89v2r2016dolgaya.pdf291,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.