Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorGamayunova, Valentina-
dc.contributor.authorЄрмолаєв, В’ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorYermolaiev, Viacheslav-
dc.contributor.authorБакланова, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorBaklanova, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-12-23T08:35:31Z-
dc.date.available2024-12-23T08:35:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГамаюнова В., Єрмолаєв В., Бакланова Т. Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки. Органічне виробництво і продовольча безпека : збірник праць учасників ХI міжнар. наук.-практ. конф.(23-24 травня 2024 року). Житомир : Поліський національний університет, 2024. С. 94-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зб_ конф_Органічне_виробництво_2024 (Єрмолаєв) Житомир-4-8.pdf506,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.