Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515| Назва: | Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки | 
| Автори: | Гамаюнова, Валентина Василівна Gamayunova, Valentina Єрмолаєв, В’ячеслав Миколайович Yermolaiev, Viacheslav Бакланова, Тетяна Вікторівна Baklanova, Tetiana  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Бібліографічний опис: | Гамаюнова В., Єрмолаєв В., Бакланова Т. Бобові як джерело азоту для органічного землеробства і продовольчої безпеки. Органічне виробництво і продовольча безпека : збірник праць учасників ХI міжнар. наук.-практ. конф.(23-24 травня 2024 року). Житомир : Поліський національний університет, 2024. С. 94-98. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19515 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Зб_ конф_Органічне_виробництво_2024 (Єрмолаєв) Житомир-4-8.pdf | 506,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.