Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Храмов, Микита Сергійович | - |
dc.contributor.author | Khramov, Mykyta | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-25T11:02:20Z | - |
dc.date.available | 2024-12-25T11:02:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого «Магістерського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ptppphp-015-magistr.pdf | 513,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.