Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Olena-
dc.contributor.authorХрамов, Микита Сергійович-
dc.contributor.authorKhramov, Mykyta-
dc.date.accessioned2024-12-25T11:02:20Z-
dc.date.available2024-12-25T11:02:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПроектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого «Магістерського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПроектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ptppphp-015-magistr.pdf513,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.