Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Title: Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Olena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Issue Date: 2024
Citation: Проектування технологічних процесів переробних підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого «Магістерського» рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта» спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 48 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19576
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ptppphp-015-magistr.pdf513,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.