Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19623
Назва: Розробка і впровадження системи управління якістю харчових продуктів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса
Автори: Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник
Швець, К.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Швець К. Розробка і впровадження системи управління якістю харчових продуктів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 175 – «Інформаційно-вимірювальні технології» / наук. керівн. В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2024. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 75 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 9 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 35 літерaтурних джерел, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Тема кваліфікаційної роботи «Розробка і впровадження системи управління якістю харчових продуктів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса». Метою даного дослідження є впровадження системи НАССР у виробництві замороженої риби, визначити критичні точки контролю; скласти НАССР-план виробництва замороженої риби. В якості об’єкту досліджень була риба охолоджена; сира риба, вода питна Предметом дослідження є система управління якості харчових продуктів на основі принципів НАССР. На основі аналізу науково-технічної літератури та нормативної документації з питань якості та безпеки продукції мороженої риби зроблено висновок про доцільність впровадження системи НАССР на підприємствах рибопереробної промисловості для забезпечення гарантованого випуску риби. безпечний продукт (риба заморожена); розроблено основні елементи системи управління якістю на основі принципів НАССР; розроблено проект карти контролю плану НАССР; з метою усунення або зниження виявлених небезпечних факторів до допустимого рівня розроблено профілактичні заходи та здійснюється моніторинг критичних моментів, які необхідно враховувати при виробництві мороженої риби; розроблено причинно-наслідкову схему Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19623
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Швець_ОС175_2024.pdf527,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.