Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorБебло, В.-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:50:32Z-
dc.date.available2024-12-27T07:50:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБебло В. Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Магістерська робота містить 65 сторінок – 10 таблиць, 10 рисунків, 30 літературних джерел. Предметом дослідження є технологія виробництва сиру. Методики дослідження – сенсорні, фізико-хімічні, структурно-механічні Метою даного дослідження є удосконалення технології виробництва розсільних сирів, а саме бринзи з овочевими наповнювачами. Для виконання мети виконували такі завдання: провести експериментальні дослідження, аналіз та теоретичне обгрунтування отриманих результатів; провести технологічні розрахунки готової продукції: розробити технологічну схему виробництва бринзи; описати технологію виробництва бринзи; оцінити якісні показники готової продукції; проаналізувати небезпечні фактори виробництва; провести економічні розрахунки. Удосконалено технологію виготовлення розсільного сиру бринза із овочевими наповнювачами гарбузово-морквяної суміші у різних співвідношеннях, що призводить до вищого ступеню засвоюваності білків бринзи та підвищення біологічної цінності. Встановлено різні співвідношення гарбузово-морквяної суміші – 75% гарбуза та 25 % моркви у сушеному вигляді.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Бебло_ОC181_2024.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.