Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641
Title: Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв
Authors: Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat, Ruslan, scientific director
Бебло, В.
Issue Date: 2024
Citation: Бебло В. Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.
Abstract: Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології виробництва розсільного сиру в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Магістерська робота містить 65 сторінок – 10 таблиць, 10 рисунків, 30 літературних джерел. Предметом дослідження є технологія виробництва сиру. Методики дослідження – сенсорні, фізико-хімічні, структурно-механічні Метою даного дослідження є удосконалення технології виробництва розсільних сирів, а саме бринзи з овочевими наповнювачами. Для виконання мети виконували такі завдання: провести експериментальні дослідження, аналіз та теоретичне обгрунтування отриманих результатів; провести технологічні розрахунки готової продукції: розробити технологічну схему виробництва бринзи; описати технологію виробництва бринзи; оцінити якісні показники готової продукції; проаналізувати небезпечні фактори виробництва; провести економічні розрахунки. Удосконалено технологію виготовлення розсільного сиру бринза із овочевими наповнювачами гарбузово-морквяної суміші у різних співвідношеннях, що призводить до вищого ступеню засвоюваності білків бринзи та підвищення біологічної цінності. Встановлено різні співвідношення гарбузово-морквяної суміші – 75% гарбуза та 25 % моркви у сушеному вигляді.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19641
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Бебло_ОC181_2024.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.