Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kushniruk, Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вершинін, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-06T08:11:56Z | - |
dc.date.available | 2025-01-06T08:11:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вершинін М. П. Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей II міжнародної наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2024 року, м. Харків). Ч. 1. Харків : НТУ «ХПI», 2024. С. 105-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
105-107.pdf | 693,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.