Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKushniruk, Viktor, scientific director-
dc.contributor.authorВершинін, М. П.-
dc.date.accessioned2025-01-06T08:11:56Z-
dc.date.available2025-01-06T08:11:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВершинін М. П. Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей II міжнародної наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2024 року, м. Харків). Ч. 1. Харків : НТУ «ХПI», 2024. С. 105-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація та управління змінами в сфері ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105-107.pdf693,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.