Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Title: | Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи |
Authors: | Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник Kushniruk, Viktor, scientific director Вершинін, М. П. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Вершинін М. П. Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей II міжнародної наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2024 року, м. Харків). Ч. 1. Харків : НТУ «ХПI», 2024. С. 105-107. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
105-107.pdf | 693,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.