Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Title: Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи
Authors: Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник
Kushniruk, Viktor, scientific director
Вершинін, М. П.
Issue Date: 2024
Citation: Вершинін М. П. Організація та управління змінами в сфері ресторанної справи. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей II міжнародної наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2024 року, м. Харків). Ч. 1. Харків : НТУ «ХПI», 2024. С. 105-107.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105-107.pdf693,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.