Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кулешова, Г. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-01-13T11:31:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-01-13T11:31:09Z | - |
| dc.date.issued | 2004 | - |
| dc.identifier.citation | Кулешова Г. М. Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 3 (27). С. 108-111. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826 | - |
| dc.description.abstract | Сортимент виноградних насаджень і класифікації виробляюваних вин є основою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Більш вузька спеціалізація у виноградарстві дозволить підвищити їх ефективність. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 3 (27). | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2004-8-3-111-114.pdf | 220,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.