Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826
Назва: | Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств |
Автори: | Кулешова, Г. М. |
Дата публікації: | 2004 |
Бібліографічний опис: | Кулешова Г. М. Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 3 (27). С. 108-111. |
Короткий огляд (реферат): | Сортимент виноградних насаджень і класифікації виробляюваних вин є основою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Більш вузька спеціалізація у виноградарстві дозволить підвищити їх ефективність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 3 (27). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2004-8-3-111-114.pdf | 220,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.