Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826
Назва: Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств
Автори: Кулешова, Г. М.
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Кулешова Г. М. Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 3 (27). С. 108-111.
Короткий огляд (реферат): Сортимент виноградних насаджень і класифікації виробляюваних вин є основою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Більш вузька спеціалізація у виноградарстві дозволить підвищити їх ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 3 (27).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2004-8-3-111-114.pdf220,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.