Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19905
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Elena-
dc.date.accessioned2025-01-20T11:20:41Z-
dc.date.available2025-01-20T11:20:41Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationШебаніна О. В. Продовольчий підкомплекс АПК повинен бути конкурентоспроможним. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.33-39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19905-
dc.description.abstractВисвітлено сутність понять "конкуренція", "конкурентоспроможність продукції" і "конкурентоспроможність підприємства", визначено низку проблем, існуючих у досягненні належного рівня конкурентоспроможності та основні напрями їх вирішення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПродовольчий підкомплекс апк повинен бути конкурентоспроможнимuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V-2004_28-4-33-39.pdf217,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.