Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19905
Назва: Продовольчий підкомплекс апк повинен бути конкурентоспроможним
Автори: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Шебаніна О. В. Продовольчий підкомплекс АПК повинен бути конкурентоспроможним. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 4. С.33-39.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено сутність понять "конкуренція", "конкурентоспроможність продукції" і "конкурентоспроможність підприємства", визначено низку проблем, існуючих у досягненні належного рівня конкурентоспроможності та основні напрями їх вирішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19905
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V-2004_28-4-33-39.pdf217,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.