Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966
Назва: | Екологічність, якість і безпека харчових продуктів: основи національної політики |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Тюренкова, К. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Кушнірук В. С., Тюренкова К. В. Екологічність, якість і безпека харчових продуктів: основи національної політики. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 244-246. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19966 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnykmatkonfht241224-244-246.pdf | 685,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.