Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЛесік, М.-
dc.date.accessioned2025-01-28T07:55:40Z-
dc.date.available2025-01-28T07:55:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛесік М. Удосконалення технології виробництва плодоовочевих сумішей в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20068-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва плодоовочевих сумішей в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв» має сучасний та системний підхід до вивчення теоретичних та практичних аспектів адженди із застосуванням критичної оцінки та формуванням пріоритетних напрямів удосконалення технології виробництва. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва плодоовочевих сумішей в умовах досліджуваного підприємства. Реалізація мети зумовила необхідність вирішення таких завдань: 1. надати загальну характеристику підприємства; 2. дослідити вплив мікро- та макронутрієнтів на якісні показники; 3. провести технологічні розрахунки готової продукції; 4. проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; 5. описати технологію виробництва плодоовочевих сумішей; 6. оцінити якість готової продукції; 7. проаналізувати умови безпечності на виробництві; 8. розрахувати економічну ефективність виробництва. Проаналізовано виробництво плодоовочевої продукції та визначено економічну ефективність галузі. За загальноприйнятих методологічних підходів, включаючи оцінку енергетичної та харчової цінності нутрієнтів, проведено технологічні розрахунки готової продукції. Узагальнено висновки та сформовано пропозиції щодо удосконалення технології виробництва плодоовочевих сумішей. Основний обсяг кваліфікаційної роботи складає 68 сторінок друкованого тексту. Дана роботи робота містить 26 таблиць, 5 рисунків, 9 додатків та 87 літературних джерел, включаючи нормативно-правові, наукові, довідкові та періодичні виданнuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва плодоовочевих сумішей в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лесік_ОС181_2024.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.