Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Лю, Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T08:02:16Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T08:02:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лю Т. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на актуальну тему: «Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв», містить 26 таблиць, 2 рисунки та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 72 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва сардельок першого сорту з додаванням порошку кабачка. При виборі даного продукту нами враховувалась розповсюдженість його в раціонах харчування населення України, його початковий хімічний склад, збереження новим виробом звичних для споживачів органолептичних показників. При удосконаленні технології сардельок з використанням порошку кабачка нами вирішувались задачі: - провести огляд ринку сухих овочів; - обґрунтувати можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів; - вивчити хімічний склад порошку кабачка; - розрахувати рецептуру; - обґрунтувати масову частку введення порошку кабачка в рецептуру сардельок першого сорту; - дослідити закономірності впливу порошку кабачка на функціонально-технологічні (ФТВ), структурно-механічні (СМВ) та органолептичні показники якості; - визначити показники безпечності та хімічний склад сардельок першого сорту з порошком кабачка; - обґрунтувати терміни їх зберігання; - провести аналіз існуючої технологічної схеми виробництва та удосконалити її; - науково обґрунтувати удосконалення технології сардельок першого сорту з використанням порошку кабачка (ПК); - обґрунтувати економічну ефективність. В огляді літератури нами були вирішені наступні задачі: зроблений огляд ринку сухих овочів, обґрунтовані можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів, розрахований хімічний склад порошку кабачка. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Лю_ОС181_2024.pdf | 710,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.