Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070| Title: | Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | 
| Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Лю, Т. | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Citation: | Лю Т. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 72 с. | 
| Abstract: | Кваліфікаційна робота на актуальну тему: «Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв», містить 26 таблиць, 2 рисунки та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 72 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва сардельок першого сорту з додаванням порошку кабачка. При виборі даного продукту нами враховувалась розповсюдженість його в раціонах харчування населення України, його початковий хімічний склад, збереження новим виробом звичних для споживачів органолептичних показників. При удосконаленні технології сардельок з використанням порошку кабачка нами вирішувались задачі: - провести огляд ринку сухих овочів; - обґрунтувати можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів; - вивчити хімічний склад порошку кабачка; - розрахувати рецептуру; - обґрунтувати масову частку введення порошку кабачка в рецептуру сардельок першого сорту; - дослідити закономірності впливу порошку кабачка на функціонально-технологічні (ФТВ), структурно-механічні (СМВ) та органолептичні показники якості; - визначити показники безпечності та хімічний склад сардельок першого сорту з порошком кабачка; - обґрунтувати терміни їх зберігання; - провести аналіз існуючої технологічної схеми виробництва та удосконалити її; - науково обґрунтувати удосконалення технології сардельок першого сорту з використанням порошку кабачка (ПК); - обґрунтувати економічну ефективність. В огляді літератури нами були вирішені наступні задачі: зроблений огляд ринку сухих овочів, обґрунтовані можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів, розрахований хімічний склад порошку кабачка. | 
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070 | 
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Лю_ОС181_2024.pdf | 710,45 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

