Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20076
Назва: Технологія виробництва овочевих сумішей в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Автори: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Негреско, А.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Негреско А. Технологія виробництва овочевих сумішей в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Темою магістерської роботи є удосконалення технології виробництва сушених овочів та сумішей з них в умовах СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв. Об’єкт магістерської роботи: технологія виробництва сушених овочів та сумішей з них. Предметом магістерської роботи є: свіжі овочі, сухі овочі, режими технологічних операцій, асортимент продукції, обладнання. Мета магістерської роботи: удосконалення технології виробництва СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв за допомогою розробки технології виробництва сушених овочів та сумішей з них, розробка технологічної та апаратурної схеми виробництва сушених овочів, проектування плану цеху, генерального плану. У магістерській роботі розглянуто перспективи розвитку виробництва сушених овочів у регіоні, проаналізовано економічні тенденції галузі та сучасні технологічні напрямки. Здійснено обґрунтування асортименту продукції, розроблено технологічні схеми виробництва сушених овочів, як у векторному, так і в апаратурному оформленні. Проведено розрахунок маси сировини та готової продукції, визначено необхідні виробничі площі, а також технічне забезпечення підприємства. Докладно описано технологічний процес виробництва сушених овочів, здійснено розрахунок чисельності працівників для забезпечення функціонування цеху. Окрему увагу приділено системам управління якістю та безпечністю виробництва. Додатково розглянуто будівельні аспекти підприємства та наведено опис системи охорони праці на підприємстві. Магістерська робота викладена на 69 сторінках тексту, та містить в собі такі розділи: реферат, вступ, чотири основні розділи, висновки та пропозиції, містить 9 таблиць, 5 рисунків. У магістерській роботі використано 32 літературних джерел. Магістерська робота містить технологічну схему виробництва сушених овочів, план цеху та апаратурну схему.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20076
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Негреско_ОС181_2024.pdf789,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.